Diesel motor szerviz

Fő tevékenységünk a Deutz, John Deere, Zetor, MWM, Lombardini, Perkins, Yanmar, Hatz, MAN, Mitsubishi, Isuzu, Cummins, Mercedes, Volvo, Rába, MTZ diesel motorok és a különböző munkagépekbe épített benzin-, diesel- és gázmotorok javítása, karbantartása szervizelése.


Az ehhez szükséges tapasztalatokat márkaszervizekben eltöltött évek, a gyárban kapott szakmai képzés, illetve az ott szerzett tapasztalatok garantálják.

Technológiai felszereltségünk és folyamatosan bővülő raktárkészletünk lehetőséget biztosít a javítás akár 24 órán belüli elvégzésére is.

A megrendelő igénye szerint, természetesen kiszálló szerviz keretében is vállaljuk a motorok és építőipari gépek javítását az ország bármely pontján, 5 jól felszerelt műhelykocsi biztosítja szakembereink számára a szükséges célszerszámokat.

Szerelőink a javítást rövid határidőn belül végzik el, sürgős esetben lehetőséget biztosítunk a hétvégén történő munkavégzésre is, így a munkagépek csak rövid időre esnek ki a termelésből.


Kedvező munkadíjakkal, útidő költség nélkül, alacsony műhelyautó km költség felszámításával, igyekszünk ügyfeleink számára a lehető leggazdaságosabb megoldást ajánlani a motorjavítások tekintetében.